Slutsålt! 92 anmälda!

Gefle Malt Whisky Society

Inbjuder till whiskyprovning  28 April 2006.

 

Det är nu dags för ytterligare en whiskyprovning i våran regi. Denna gång skall vi prova ett antal rökiga whisky från Skottlands öar Islay & Skye. Det är dags för Talisker,Lagavulin och Caol Ila att visa vad dom har i sitt bagage. Vi kommer att få prova dessa sorter:

 

 

Denna gång skall en man vid namn Anders Gjörling stå för provningen. Han har utfört massor med provningar tidigare och är flitigt anlitad som provare på bl.a. båtar, mässor. Vi kommer att få en inblick i material och de råvaror som används vid whisky tillverkning. En del bilder och filmsekvenser kommer att visas via projektor. Anders har ett förflutet som tamburmajor i ett säckpipeband, svärdsdansare, entertainer och folksångare, vilket han gärna berättar om. Han uppträder givetvis i riktig skotsk utrustning.

 

Anmälan till denna provning tas emot av medlemmar i klubben och kommer i mån av plats att tas emot fram till 24 April. Priset för allt detta är endast 300 svenska riksdaler. Det är ett max antal deltagare satta till 65 st, så skynda att anmäla dig. O.B.S  Utökat antal platser, nu 92 O.B.S.

Platsen för provningen är Föreningshuset i Bomhus och tiden är 18.00. Om du utnyttjar lokaltrafiken för att ta dig ut till provningen så är det linje 12 från rådhuset i Gävle city.

Om du inte hittar, ring så beskriver vi vägen åt dig.

 

Om du har några funderingar, kontakta oss via mail:  hcn@geflemalt.com  eller ring någon av följande personer:

 

Håkan Christiansson             070-7950790 dagtid            070-7185216 kvällar/helger

Pär Magnusson                    070-7311228                     

Mailadresser till oss för kontakt finns under E-mail knappen på hemsidan    www.geflemalt.com